Over Frans Rinsema

Frans Rinsema (Linkedin) is eigenaar en masseur bij Beweeg MEER Sportmassage Amersfoort. Frans is getrouwd met Paulien en vader van 2 sportieve dochters.

Sport zit tot in mijn diepste vezels. Want van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in sport en wat mensen drijft om te sporten. Ik vind het dan ook leuk en inspirerend om sportieve mensen te ontmoeten. En ik vind het boeiend om te zien waartoe een menselijk lichaam in staat is, hoe het functioneert en hoe het trainbaar is. Mede daarom ben ik sportmasseur geworden en volg ik regelmatig bijscholingen en vervolgopleidingen.

Wat ooit begon als een sportieve interesse, is uitgegroeid tot Beweeg MEER Sportmassage Amersfoort.

Ik ben al vanaf mijn studietijd werkzaam in sport en bewegen. Vele jaren heb ik me als adviseur ingespannen om gemeenten te helpen bij hun sportbeleid. Dat doe ik trouwens nog steeds. Onder de naam Beweeg MEER Sportadvies werk ik als zelfstandig adviseur sportbeleid en sportontwikkeling. Daardoor kreeg ik veel inzicht in wat mensen wel of niet beweegt om te gaan sporten of bewegen. En hoe je daar met beleid op kunt inspelen. Maar ik wilde ook zelf actief met sporters aan de slag. De fysiologische kant van de sport interesseerde me altijd al. Vandaar dat ik de stap naar sportmassage heb gezet.

Wil je meer weten of een gezonde massage ervaren? Je bent van harte welkom bij Frans Rinsema van Beweeg MEER Sportmassage Amersfoort!

Frans RinsemaOverige activiteiten

Uiteraard kun je me vaak sportend tegenkomen. Ik ben actief als wedstrijdgerichte hardloper en wielrenner. Hoe vaak? Op Strava toon ik je mijn sportieve vorderingen – mijn fietstrainingen kun je hieronder alvast bekijken. Het hardlopen doe ik bij atletiekvereniging Altis in Amersfoort. Bij Altis ben ik bovendien looptrainer van de junioren en ben ik lid van het Altis massageteam. Stil zitten? Niet echt aan mij besteed!